Dag 1 WOG - St Vith - Reisverslag uit Brussel, België van luc-rik-louis-rik-bart - WaarBenJij.nu Dag 1 WOG - St Vith - Reisverslag uit Brussel, België van luc-rik-louis-rik-bart - WaarBenJij.nu

Dag 1 WOG - St Vith

Door: wogtrapani

Blijf op de hoogte en volg luc-rik-louis-rik-bart

01 Juni 2012 | België, Brussel

We zijn goed aangekomen omstreeks 17.45h.
193.5 km - 1825 hoogtemeters - 20 gemiddeld.

Murphey heeft wel toegeslagen: aan Mie Maan nen plezante die zijne pas vergeten was. Raad eens wie...

We hebben door nen vijver gereden (zie foto).

Het bos aan het kasteel van Grimonster, manman.. (zie foto), erger dan het bos van Wallers.

Ale, Marleen en Anita zijn naar ST Vith gekomen om ene zijne pas te bezorgen, en morgen komen ze naar Weiskirchen met medicamenten voor iemand die het in zijn darmen heeft.

• 02 Juni 2012 - 06:40

Wittekop:

Hey zwettekop,

Doe da goe daar he! En zij voorzichtig en amuseert u!

Groetjes van ons alletwee!

• 02 Juni 2012 - 07:19

Nadine:

Tja, dieje pas daar mutte ni lang voor nadenken wie da is hé. Oei, onze rik heeft het toch ni in zijn darmen.
    Zeg, Louike, uw benen ni te hard forceren hé, die mutten den 22ste september nog wa dienst doen hé.
    Grtjs :)

• 02 Juni 2012 - 08:39

Joren:

vava, ik heb gisteren een medaille gekregen van de voetbal!
    (y)
    nog goe rijden hé!!!!!

• 02 Juni 2012 - 09:07

Gaby:

wat ze allemaal verzinnen om hun vrouwtjes te kunnen blijven zien 0:) :D (^^^)

• 02 Juni 2012 - 11:08

Luc & Hilda:

He mannekes is da met de velo rijden als ge er nog veel neffe gaat , dan gade uwe vlieger missen ! Alle nog veel succes en hou het proper he.
    mvg.

• 02 Juni 2012 - 16:20

Mia,anja,dries,eric:

hoe gaat het met de beentjes ons oma vraagt of dat jullie geen massage nodig hebben en hier is alles oke het is hier rond de 20 graden en een zegje van mia I LOVE YOU RIK !!!!!!!!!!!!!!! en nog allemaal veel fiets plezier en tot morgen we zitten nu al vol spanning te wachten

• 02 Juni 2012 - 16:45

Walter/Rita:

Ale gellie ga de vrouwkes ook bezig houden as ge zo bezig blijft.Zo kome die ook aan hun km maar dan wel met de auto he.Zal allemaal wel in de goeie plooi vallen Hopelijk blijft merphey weg op de rest van de trip.Succes hou het veilig en veel plezier grtjes

• 02 Juni 2012 - 18:29

Gert:

Man man man... pas vergeten, drinkenbussen vergeten, darmmedicamenten nodig... als elle vrouwkes der nie bij zijn, lukt 't precies niet hé :-) Véél plezier op elle trip!

• 02 Juni 2012 - 19:41

Kristel:

Hoe is de tweede dag geweest?
    Nog heel veel plezier en niets vergeten é!

• 02 Juni 2012 - 20:31

Griet:

allé Rik, 300 schijtpillen bij en nog darmklachten! Lucske, ik dacht eerst dat het weer een grapje was da Marleen en Anita voor een 2de keer zouden komen... maar t is toch waar.
    Alé, mannekes, veel beterschap voor de Rik en veel moed voor allemaal en een lief nachtzoentje voor het Beertjexxx

• 03 Juni 2012 - 08:27

Peter,chistin,glenn,:

precies een zware opdracht geweest spaar julie nog maar wat want de tocht is nog lang het beste voor allemaal