Dag 3 Weiskirchen - Saverne
Door: wogtrapani
Blijf op de hoogte en volg luc-rik-louis-rik-bart
03 Juni 2012 | Frankrijk, Saverne
154 km, 218O hoogtemeters, in steile klim voorbijgelopen dooàr een jogger (had wel geen 20kg bijgage bij).
Pech gehad, Luc zijn bagadrager stuk. Twee specialisten (Louis en Rik) hebben de schade kunne oplossen.
Bart heeft zijn goede benen terug gevonden, ze lagen onder zijn tent die hij weggegooid heeft...
Herinneren jullie het intervieuw tussen Fred de Bruyne en Frans Verbeeck na Luik Bastenaken Luik? Eddey Merckx reed 5km te snel, ook Rik G rihjdt 5 km/h te snel voor ons.
Louis zijn knie is OK.
Rik zijn darmen zjn OK.
Geen foto's vandaag Mia, allemaal te moe en onherkenbaar.
Tot de volgende;
04 Juni 2012 - 05:52
Griet:
Amai zeg, een pak van mijn hart toen Anita en Marleen de tent van onze Bart kwamen brengen...gelukkig hadden ze onze Bart nog ni bij! Grtjes xxx -
04 Juni 2012 - 07:57
Nadine En Eddy:
Alé, goei nieuws da gelle OK zijt, en da den Bart zijn benen heeft terug gevonden. Ik dacht al dieje sterke beer ga da toch ni opgeven hé....volhouden hé Bart!!!!!! Hopelijk wordt da weer wa beter, hier in elk geval nog niet zanne. Grtjs van ons -
04 Juni 2012 - 08:04
Broer Jos En ML:
Moed mannekes,hi regent het ok.
Volhouden in juli komt de zon wel terug zeggen ze !
Louis is uw 1 onderbroek al droog? vraagt Maxime -
04 Juni 2012 - 10:08
Dimitri En Annik:
Hier valt de regen weerom met bakken uit de lucht, hopelijk zijn jullie onderweg naar de zon. We verwachten vandaag wel foto's, vanuit onze luie zetel zijn wij niet snel van iets vies herkenbaar of niet!
Dikke kus aan Louïs Flodder. -
04 Juni 2012 - 10:24
Ploegleider Rik G:
RiK G heeft mij gevraagd om tactisch advies te geven tijdens de reis. Ik zou zeggen niks forceren zet u vanachter int peleton en eet eerst iemand anders zijn bord leeg. dus 5 per uur trager rijden. Want als je nu teveel forceert kan ik u nie uit de put komen halen in Italie lol.
De regen heeft 1 voordeel ge kunt onderweg drinken zonder aan u bidon te komen
Goe bezig mannen doe zo verder.
Groeten Bart H -
04 Juni 2012 - 12:29
Peter,chris,glenn,ma:
goe bezig mannen jullie zijn echte avonturiers hopelijk hebben jullie nu beter weer hier regent het weer pijpenstelen indien nodig moet luc maar wat bagage aan onze va geven zodat hij een beetje uitgeput raakt tegen rome grapje -
04 Juni 2012 - 13:06
Freddy:
Mannen, als ik jullie reisverhalen lees, dan benijd ik jullie. Maak er het allerbeste van want zoiets beleef je maar eenmalig. Dagelijks volgen wij jullie. En de zon, die komt toch!
Fred.
NB: darmklachten met buikloop heet in het duits: Durchfall. Een passende benaming, niet? -
04 Juni 2012 - 14:21
X Man :
Ik heb nog zo gezegd om de Rik niet te veel te laten lachen . Die 100 watt da klopt hoor . Hij heeft dit bij mij in de praktijk op de fiets komen testen. Groeten .
PS . Na regen komt zonneschijn . Volhouden
04 Juni 2012 - 18:04
Tifosi Dell'orso:
Komaan beer, schud uwe pels eens goed droog na vandaag en geef morgen maar jackette!