Dag 4: Saverne - Triberg
Door: wogtrapani
Blijf op de hoogte en volg luc-rik-louis-rik-bart
04 Juni 2012 | Duitsland, Triberg im Schwarzwald
Problemen om de Rijn over te geraken, het was zwemmen of de snelweg nemen, we hebben voor dit laatste gekozen.Wel attent gemaakt door een automobilist dat we daar niet thuishoorden...(zie foto)
Het zou een overgangsrit worden: uiteindelijk 160 km en 1765 hoogtemeters inclusief boswandeling. Waar een GPS ons toch overstuurd...
We hebben slechts één bui gehad, maar wel eentje van een uur, en geen plensregen maar water gieten, voor de rest zonnige dag.
Beer in goede doen. De laatste 14km lange klim kwam er ons eentje voorbijgereden met een koersfiets, man die heeft hier spijt van gehad. Den beer achterna en erover. Even later stond die gast naast de weg over te geven.
Rik G en Louis spelen hun rol van koptrekker uitstekend (Mia zie foto's)
We zijn 4 dagen onderweg en zijn reeds ruim 650 km ver. Morgen fietsen we Zwitserland binnen, naar Rapperswill.
4 zware dagen achter de rug.
Tof om julle reacties te lezen!
Tot volgende keer.
04 Juni 2012 - 21:48
Broer Jos En ML:
Hi vandaag rot weer geweest.Amuseer jullie goe door die Suisse.Cadel Evens in Daup.gewonnen. -
04 Juni 2012 - 21:53
Dirk:
zeker gene 'platte', die beer ;-)
Succes kerel.
05 Juni 2012 - 04:50
Dirk P:
Goed te horen dat toch alles goed verloopt. Hier ook de laatste dagen al slecht weer geweest. Geniet er maar verder van!! -
05 Juni 2012 - 05:22
Wittekop:
Goe bezig nonkeltje! -
05 Juni 2012 - 05:46
Inge:
Amaai...jullie doen da goe!!!
Ik zou da ook wel willen doen maar...dan wel mé ne vespa!!! Ik bewonder jullie hoor!
Vake, ge ziet er goe uit zanne!
Ge hebt precies veel plezier! En de andere mannen, jullie zien er ook goe uit zalle!!! :) profiteer er maar van. Da heb ik ook gedaan gisteren aan de zee! Ons moeke is goed aangekomen vake. -
05 Juni 2012 - 06:43
Raf Van Gompel:
als jullie de autostrade al nemen zou ik er over peinzen of ge de brenner niet kunt pakken. Daar is het droog en na de tunnel schijnt meestal de zon. Prachtige prestatie na 4 dagen (650km )
groetjes
Raf -
05 Juni 2012 - 06:51
Luc & Hilda:
Goe bezig mannen , mannen met karakter, het slechte weer trotseren , mannen met ne koersfiets verlegen maken en niet bang zijn van de flikken , maar als je een nachtje in den bak moet slapen moet je jullie tent niet opstellen he.
mvg -
05 Juni 2012 - 06:58
John:
Straffe kost. Maar vandaag kan je wat genieten van het zonnetje en hopelijk ook wat recuperen van de geleverde inspanningen. Ze voorspellen 20° en zon in Zwitserland.
En kan je voldoende eten en drinken om dit vol te houden? -
05 Juni 2012 - 09:12
Jens:
Goe bezig mannen! Hier alles ok. Pa, eerste twee examens goed verlopen. Vrijdag het volgende.
Verder nog veel succes en plezier.
Groetjes Jens -
05 Juni 2012 - 12:17
Walter:
Alora, ancora un picole e 'tis van parlare Italiano. Goe bezig en vergeet niet te genieten van de heuvels en bergen, niet van de venusheuvels hé...
Saluti -
05 Juni 2012 - 15:39
Eddy B:
Nu het weer gaat beteren is de kans groter dat jullie FOXTROT SIERRA'S en DELTA TANGO'S gaan zien . Luc laat iets weten . Op naar de eerste 1000. Succes RiLuRiBaLo -
05 Juni 2012 - 16:36
Mia,anja,dries,eric:
oma heeft haar rit ook uitgereden vandaag 30km met de vrouwen en anja heeft haar fiets kunne verkope goe he en eric heeft ook gas gegeve boete van 125 euro chris zij eric ik heb een stevig cadeau voor jou namelijk een boete hahaha voor de rest alles oke en mia zegt rik doe da goe en de rest van het peleton ook he op naar de eerste 1000 kilometers he opa ons varanda is bijna af alleen nog giebrok en smeren +verven en als laatste de spotjes nog -
05 Juni 2012 - 17:18
Wendy:
Amai, gelle zij toch krakken zalle. Ik word al moe als ik da allemaal lees.
Nog veel succes onderweg!! En keep on smiling ofzo... -
05 Juni 2012 - 18:08
Kristel:
Knap! Doe zo verder! Hopelijk met goed weer en weinig pech.
05 Juni 2012 - 18:58
Kristel:
correctie: GEEN pech :-)
05 Juni 2012 - 19:03
Walter/Rita:
Goe bezig mannen! Opgepast he ,rustig blijven, want ik zie da de Louis em bij zijn horens pakt dan is em goe en gaat de snelheid meestal omhoog. intomen die jonge gasten he. Doe ze de groeten in Zwitserland en opgepast voor rondlopend wild -
05 Juni 2012 - 19:11
Peter,chris,glenn,ma:
dinsdag met jullie collegas weest gaan rijden amaai die mannen die naar italie gaan die vliegen waren met 5 de jeroen,roger,paul (sneeuwhaas),en superman dre amaai mijn tanden bijna op stuk gebeten das bijna zone krak als jullie hopenlijk hebben jullie ook goed weer hier is het vandaag goed fietsweer geweest